Burgas24.bg. В брифинга взеха участие лидерът на "войводите" Георги Дракалиев, областният

...
Burgas24.bg. В брифинга взеха участие лидерът на "войводите" Георги Дракалиев, областният
Коментари Харесай

ВМРО-Бургас с предложение: Ето как ще преборим циганската престъпност

Burgas24.bg.  
В брифинга взеха присъединяване водачът на "войводите " Георги Дракалиев, регионалният координатор Николай Стоянов и ръководителят на женската организация на Вътрешна македонска революционна организация юрист Магдалена Атанасова- Чакърова. 
Те сложиха доста от наболелите проблеми, свързани с възходящото възприятие на безотговорност у ромите и ширещата се ромска престъпност. От ден дневно зачестяват случаите на нахлуване от мургави човеци без обучение и без нито един работен ден в живота си над лекари, служители на реда, учители и други уважавани експерти. В множеството случаи тези невиждани прояви на експанзия се разминават с парична санкция, която те по този начин и не заплащат.
Затова Наказателният кодекс, който планува отнемане от независимост за нахлуване над прокурори и проверяващи лица, би трябвало да бъде допълнен с медицински лица, обществени служащи и други, които постоянно са обект на циганска разпра, безапелационни са "войводите ".
Друг сериозен проблем, който в последно време излиза отвън надзор е противозаконното строителство, сигнализира ВМРО-Бургас. 
Повече за методите на противопоставяне и законодателните промени, които ще бъдат инициирани - гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР